Etiketter

lördag 1 november 2008

Pebbles dräktig!

Äntligen verkar Pebban dräktig! Jag har väntat länge på det men nu tycker jag att hennes mage har en ordentlig utbuktning på sidorna. Synd att jag inte vet när hon parades så jag kan räkna ut när ungar föds och är lev klara. Jag får vänta och se...

Ett annat delikat problem är var jag ska göra av Schack när ungarna föds. Pebbles har ju gått hos kaninen tidigare, men jag tror varken Schack eller Loveyou skulle uppskatta varandras sällskap eftersom de inte är van vid varandra. Jag kanske måste skaffa ännu en bur? Tanken var annars att kaninen skulle bo i uteburen, och en innebur skulle bli ledig till Schack, men jag har inte klarat av att flytta ut henne ännu. Jag trivs ganska bra med att ha henne i hallen. Hon är väldigt tam och charmig.

Det börjar emellertid bli rätt fullt i hallen så jag måste nog flytta ner dem till källaren. Jag har röjt undan flyttkartonger och jag har för avsikt att måla väggarna vita i källarhallen som är rätt stor och där skulle de kunna stå. De kommer nog att trivas med mina vinterförvarade blommor i det öppna förrådet med fönster intill. Men däremot kanske det blir lite väl nära min musicerande man och "spelrummet". Men djuren hos oss brukar vänja sig vid musik efter ett tag så det ska nog gå bra.